Barbecueworst van Bergerslag krijgt goud

Staphorst

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Bergerslag uit Staphorst uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst.

De jury prees vooral de smaak, bite en sappigheid van de barbecue worst. ‘Dit is een heerlijk worstje, waarvan je graag een tweede neemt’, aldus het juryrapport.

De lekkerste smaak

Bij Keurslager Bergerslag is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op. Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen. Het vlees is afkomstig van Porc D’or varkens, een kleine keten van veehouders uit Noord-Nederland, lekker dichtbij en vertrouwd.

Ook is het worstje vrij van alle allergenen, bevat geen smaakversterkers en geen foute E-nummers. We kunnen dus gerust spreken van een heerlijk en eerlijk worstje uit de keuken van de Staphorster worstmakers van Bergerslag. Alle eer komt dan ook toe aan de twee worstmakers Frits en Jasper.

De barbecue kan aan

De voorjaarszon laat zich geregeld zien en de temperaturen stijgen tot heerlijke hoogte. Dus volgens Keurslager Bergerslag is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Wie benieuwd is naar de winnende barbecueworst van Keurslager Bergerslag, kan naar verscentrum Staphorst komen om te proeven. Van 30 mei tot en met 2 juni wordt de prijs gevierd met een aanbieding. ‘Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken’, aldus het trotse team van Bergerslag.