Wie gaat de Stapperste Skriefpries winnen?

Museum Staphorst nodigt het publiek uit om een verhaal van maximaal 700 woorden te schrijven. De verhalen worden voorgelezen op 1 september, tijdens de dialectavond in het museum.

De schrijver van het mooiste verhaal wint de Stapperste Skriefpries. De opdracht is als volgt: ‘Schrijf een gezellige verhaal. Er is geen thema en de enige voorwaarde is dat het verhaal maximaal 700 woorden mag zijn. Dit vraagt enige uitdaging en creativiteit. De verhalen mogen ingeleverd worden bij Museum Staphorst. Tijdens de dialectavond, die om 19.30 uur van start gaat, worden alle verhalen voorgelezen door de schrijvers. De winnaar wordt dezelfde avond nog bekendgemaakt. Om er zeker van te zijn dat er op 10 september een zitplaats vrij is, is aanmelden handig. Dit kan bij Jan Talen, secretaris van Museum Staphorst. Via: 0522-462625 of jtalen@solcon.nl