Volksdansvereniging zoekt nieuwe dansers

Nieuwleusen

De Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen en omstreken hervat op woensdag 12 september de wekelijkse oefenavonden en danslessen. Iedereen kan terecht voor een actief en gezellig volksdans seizoen in de boven zaal van 't Witte Peerd in Nieuwleusen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. De vereniging is op zoek naar nieuwe dansleden en muzikanten, er is ook plaats voor alleenstaande mannen. Elk jaar worden één of twee nieuwe volksdansen bij geleerd en de reeds geleerde dansen worden regelmatig herhaald, het wordt dus niet saai. Nieuwe leden zijn van harte welkom om vrijblijvend een half jaar gratis mee te dansen.

Wie van tevoren informatie wil, kan bellen met Dick Gerritsen (0529) 482691, Jennie Klunder (0523) 656348 of Egbert Kappert (0529) 483391.