Babypark opent nieuw filiaal Staphorst

Staphorst - Op bedrijventerrein De Esch in Staphorst gaan donderdag 28 maart de deuren open van een gloednieuw Babyparkfiliaal. Dit nieuwe filiaal gaat het huidige filiaal in Hoogeveen vervangen. De nieuwe locatie bevindt zich langs de A28 en is daarmee goed bereikbaar voor onze klanten in de regio ten noorden van Zwolle.

Babypark Staphorst is een mooie, moderne babywinkel van ruim 4.000 vierkante meter ingericht in de kenmerkende Babypark-stijl. In deze babywinkel vind je alle bekende merken en een ruim assortiment aan producten, zodat je op één plek een complete babyuitzet bij elkaar kunt shoppen.

Deze nieuwe winkel is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op de begane grond vind je een gezellige koffiecorner, een zogenoemde ‘fashionshop’ met babykleding, buikdragers en verzorgingstassen, een presentatiewand met de nieuwste innovaties op het gebied van baby en kind en allerhande accessoires en benodigdheden die je nodig hebt voor je kindje. Van babyfoon tot fopspeen, van lieve knuffels tot alles voor in het badje.

Kiezels en kinderkopjes

Op de 1e etage vind je onder andere de afdeling met kinderwagens. Heel veel merken hebben hier hun eigen shop-in-shop en presenteren een uitgebreid assortiment aan kinderwagens en accessoires. Op de testlaan - die bestaat uit verschillende materialen (van kiezels tot kinderkopjes) - kun je je toekomstige kinderwagen uitgebreid testen op comfort en rijgemak. Er staat zelfs een heuse auto zodat je kunt uitproberen of jouw kinderwagen makkelijk in de kofferbak gaat. De ervaren medewerkers helpen je graag om meer te leren en de juiste keuze te maken.

Ook een bezoekje waard is het Carseat Experience Centre. 250 Autostoelen staan er overzichtelijk opgesteld. Met hier opnieuw een echte auto om het bevestigen van je autostoel te testen op de achterbank.

Daarnaast heeft de styliste op de 1e etage ruim 40 baby- en kinderkamers compleet ingericht. (Aanstaande) ouders kunnen hier een flinke dosis inspiratie opdoen en de keuze uit diverse babykamermeubeltjes is enorm. Niet alleen de meubels, maar ook alle aankleding van bedlinnen tot hanglampje en decoratieve accessoires shop je hier. Babypark is er niet alleen voor de kleintjes, maar biedt op zijn juniorafdeling ook een ruim assortiment (doorgroei) meubelen voor tieners.

Kortom: bij Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel kun je vanaf 28 maart nu ook in het noorden van Nederland prima slagen. Vanaf het moment dat je in blijde verwachting bent tot aan het moment dat de kinderen de deur uitgaan vind je hier alles wat je nodig hebt. Het weekend van de opening gaat gepaard met feestelijke openingskortingen.