Wie doet mee aan Eier paintball in Rouveen?

Rouveen - Dit jaar valt tweede paasdag tussen de feestavond en Koningsdag en aangezien het feestterrein klaarstaat voor de Koningsfeesten, heeft de Oranjevereniging besloten om samen met dorpsvereniging de Munnikenslag iets leuks te organiseren op tweede paasdag. Op deze manier kunnen beide verenigingen samen iets betekenen voor het dorp.

Afgelopen november heeft de Oranjevereniging Rouveen samen met Dorpsvereniging de Munnikenslag om tafel gezeten onder het genot van een hapje en drankje. Veel ideeën zijn op tafel gegooid, want wat is nou leuk om te doen op een tweede paasdag. Tijdens het overleg is een commissie opgesteld die zich heeft verdiept in de organisatie van deze dag. Het traditionele eieren zoeken, jaarlijks georganiseerd door de Munnikenslag, komt zeker op het programma. Tevens is het spectaculaire Eier paintball toegevoegd, waarin telkens twee groepen tegen elkaar strijden om de vlag. De teams moeten proberen als eerste de vlag te veroveren, maar ondertussen vliegen de rauwe eieren van de tegenstanders de teamleden om de oren tijdens de strijd.

Het autorodeoterrein wordt omgebouwd tot een terrein vol obstakels en schuilplekken. Het belooft een mooie en spannende strijd te worden. Opgeven kan uiterlijk dinsdag 16 april via secretaris@oranjeverenigingrouveen.nl.

Op het terrein zijn onder andere springkussens, een zandbak, een koe die de kinderen kunnen beschilderen en een rodeostier te vinden. De tent is de gehele middag geopend voor een drankje en tevens is er gelegenheid op het terrein voor een hapje. De mannen van De Doppe FM draaien muziek voor een gezellige sfeer.