Edu Sport verhuist naar nieuwe locatie

Staphorst - Edu Sport is vanaf dinsdag gevestigd aan de Gemeenteweg 37 in Staphorst. Het is slechts honderd meter verderop maar de nieuwe locatie is vele malen groter.

Vanaf half oktober is er stevig geklust in het pand, waar voorheen Nip was gevestigd. Het resultaat mag er zijn.

‘Het was aanvankelijk niet eens de bedoeling om te verhuizen’, vertelt eigenaar Eduard Veerman, ‘maar dit pand kwam te koop. We zijn gaan kijken. En toen was het ook vrij snel rond. Hier hebben we veel meer ruimte om het aanbod te tonen en kunnen de klanten nog beter helpen.’ Het magazijn voor de opslag is op de nieuwe locatie net zo groot als de winkel voorheen was. Hier wordt ook de sport- en werkkleding bedrukt, zoals t- shirts, truien, jassen en werkbroeken. Tevens worden er werkschoenen verkocht.

Uitbreiding aanbod

Edu Sport richt zich vooral op running, indoor, fitness, voetbal, wandelen en zwemmen. ‘Dat zijn echt de sporten die hier in de omgeving het meest populair zijn. Verder is de nieuwe winkel uitgebreid met zwemkleding, dartspullen en sneakers. Elk onderdeel heeft zijn eigen hoek in de sportzaak. Bij indoor en running kan er tevoren een loopanalyse worden gemaakt om te kijken hoe je voet staat. Kleding, schoenen en accessoires van alle bekende merken zoals Adidas, Nike, Puma, New Balance, Craft, Asics, Lowa en Salomon worden er verkocht. De winkelverkoop wordt gecombineerd met een webshop.

De winkel is maandag geopend van 13.30 tot 18.00, dinsdag en woensdag van10.00 tot 18.00, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.