Eerste seniorenteam krijgt een pak slaag

Staphorst Het 1e Staphorster tafeltennis seniorenteam kreeg vrijdagavond uit tegen het 1e team van Heerde een pak slaag.

Hans Righolt, Albert Kuiper en Sibrand Hassing waren vol goed moed, maar na elke partij zakte de moed verder in de schoenen. Het zat het Staphorster team echter ook niet mee, terwijl het Vined 1 juist wel alles meezat. Vined 1 won met 10-0.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam werd dinsdagavond in ’s Heerenbroek verwacht en moest het 3e team van ’s Heerenbroek zien te bedwingen. Bert Mulder, Marja Krale en Nico Drost kregen geduchte tegenstand, ’s Heerenbroek gaf zich niet zomaar gewonnen. In deze gelijk opgaande strijd scoorden Nico en Bert elk twee punten. Marja zag geen kans om punten te scoren. Het dubbel wisten Bert en Marja nog wel in winst om te zetten. Het werd een 5-5 gelijkspel.

Jeugd

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 3e team van Smash 70 uit Hattem. Lucas Diepenbroek, Roderick van Arnhem en Hermen van Arnhem kregen loon naar werken. Hun tegenstanders werden niet gespaard, met een 0-10 winst ging het Staphorster team huiswaarts.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen kreeg zaterdagmorgen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn op bezoek. Jarnick Bisschop, Janiek de Rijke en Job Diepenbroek zaten tegen de kampioen goed in de wedstrijd. Job en Jarnick veroverden elk één winstpunt. Janiek zag zijn inspanningen beloond met twee gewonnen enkelpartijen. In het dubbel gingen Jarnick en Job onderuit. De Veluwe 2 won met 4-6.

Het 3e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde thuis tegen het 2e team van Zwartsluis. Henrico Slager, Robert Compagner en Jaron Huls lieten zich niet van de wijs brengen. Alle partijen werden min of meer eenvoudig gewonnen, waardoor Staphorst 3 won met 10-0.

Het 4e Staphorster tafeltennis jeugdteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 1e team van Wezep. Jaron Mussche, Niek Haasjes en Mark Mussche maakten er tegen hun naaste concurrent een spannende wedstrijd van. Het Staphorster trio begon ietwat zenuwachtig, maar geconcentreerd aan de wedstrijd. Niek wist geen vuist te kunnen maken en verloor helaas alle drie enkelpartijen. Mark moest ook alle zeilen bijzetten en won er uiteindelijk twee. Jaron sloeg alle drie tegenstanders van de tafel en scoorde drie punten. Het dubbel was ook voor Mark en Jaron. Staphorst 4 won met 6-4.

Het 5e Staphorster tafeltennis jeugdteam speelde uit tegen het 4de team van NTC Leogang uit Nunspeet. Bert Jan Krale, Hermen Talen en Jennieke Krale doen goed mee in de vijfde klasse. Bert Jan liet zich enigszins de kaas van het brood eten. Jammer dat hij de eerste twee partijen niet in winst kon omzetten, hij won één enkelpartij. Jennieke zag haar inspanningen beloond met ook eenmaal winst in het enkel. Hermen was twee tegenstanders de baas. In het dubbel gingen Bert Jan en Hermen onderuit. NTC Leogang 4 won met 6-4.