On the road met popkoor Nameless

IJhorst - De leden van popkoor Nameless IJhorst-de Wijk hebben voor zaterdag 25 mei al zingend een reis uitgestippeld die hen door meerdere landen en langs vele steden leidt.

In hun liederen bezoeken zij onder andere Zwitserland (Smoke on the Water), Amerika (California Dreamin), Boedapest en zelfs de planeten Venus en Jupiter worden bezongen. Maar vanzelfsprekend laten zij ook horen hoe fijn je eigen thuis (Our House) kan zijn waar het altijd goed toeven is. Dit is maar een kleine greep uit het repertoire dat 25 mei te beluisteren is tijdens een concert, georganiseerd door eigen leden.

Claudia Conijn

Na meerdere succesvolle optredens is dit voor de dirigente Claudia Conijn het eerste avondvullende concert van Nameless dat zij dirigeren. Natuurlijk wordt alles muzikaal begeleid door de eigen vaste band van Nameless. Gastoptredens worden verzorgd door Renate Benschop en Koen Meenhorst.

Iedereen die met het koor mee wil reizen ‘on the road’ en de gehele reis persoonlijk wil beleven is van harte welkom op camping De Vossenburcht, Bezoensweg 5 in IJhorst in accommodatie ‘de Burcht’. Aanvang 17.00 uur.

Deze uitgestippelde reis wordt gratis aangeboden door Popkoor Nameless en camping De Vossenbrurcht.