Cashcack-actie bij De Hoveniers van SteengoedID

Staphorst - De Hoveniers van SteengoedID biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten.

Jarno Mussche, mede-eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf. Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Het is een promotie die wordt aangeboden door TuinKeur, het keurmerk waar ons bedrijf bij is aangesloten.’

TuinKeur-gecertificeerd

De Hoveniers van SteengoedID is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit Hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Actieperiode

Jarno Mussche besluit: ‘De cashback-actie loopt nog door tot en met november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.’

Deelnemers aan de actie dingen de gehele actieperiode mee naar een prijs. Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl of neem direct contact op met De Hoveniers van SteengoedID via (0522) 202121.