SC Rouveen 1 en 2 spelen finalewedstrijd voor promotie

Rouveen - Zowel het 1e als het 2e elftal van de SC Rouveen spelen zaterdag 15 juni een finale-wedstrijd voor promotie naar de bovenliggende klasse.

Het 2e elftal trad aan tegen het 2e elftal van LTC uit Assen. Nadat zowel de reguliere speeltijd als de eindtijd na 120 minuten verstreken was met een gelijkspel bracht de penalty-serie in het voordeel van SC Rouveen 2 uitkomst. SC Rouveen 2 mag volgende week op neutraal terrein uitmaken wie er promoveert.

Het 1e elftal trad (gedeeltelijk gelijktijdig met met 2e team) aan tegen degradatie-kandidaat FC Zutpen. Ook deze wedstrijd was spannend tot aan het laatste fluitsignaal van het arbitrale trio dat deze dag was aangesteld om de wedstrijd in Rouveen te leiden. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door het Rouveense team met 3-2. Een knappe prestatie, zeker gezien het feit dat er een groot gedeelte van de wedstrijd met 10 tegen 11 gespeeld diende te worden vanwege de twee opgelopen kaarten van Jarno Domine.

Beide teams spelen zaterdag op neutraal terrein om een eventuele promotie te bewerkstelligen. De definitieve tegenstanders, de datum, de aanvangstijden en de definitieve locatie van deze finale-wedstrijden zijn nog niet bekend.