Keurslager Bergerslag is nieuwe leverancier van Tafeltje Dekje

Staphorst - De maaltijden van Tafeltje Dekje worden vanaf juni bereid door de koks van Keurslager Bergerslag. De bezorgers leveren de maaltijden aan huis af.

Stichting Welzijn Staphorst (SWS), die maaltijdservice Tafeltje Dekje coördineert, is een samenwerking aangegaan met de plaatselijke ondernemer. Tot juni kwamen de maaltijden van Zorggroep Noorderboog maar die zijn gestopt met de distributie. Gelukkig werd in Keurslager Bergerslag snel een nieuwe leverancier van maaltijden gevonden.

Vrijwillige chauffeurs

Tafeltje Dekje is een maaltijdservice waar vrijwillige chauffeurs van SWS twee keer per week koelverse maaltijden aan huis leveren. Dit doen ze met hun eigen auto. In totaal zijn er 13 vrijwilligers actief die om beurten rijden.

Bij Tafeltje Dekje is veel mogelijk. Er kan per week worden gevarieerd in het aantal maaltijden. Ook wordt rekening gehouden met (dieet) wensen en kan men zelf de portiegrootte bepalen. De maaltijden worden zorgvuldig verpakt en thuisbezorgd, het eten hoeft alleen nog maar te worden opgewarmd.

Meer informatie of aanmelden: www.sws-staphorst.nl, info@sws-staphorst.nl of (0522) 465143.