Henk Compagner werkt 40 jaar bij Duntep

Staphorst - Henk Compagner ging vandaag, dinsdag 11 juni, als jubilaris naar zijn werk. Hij is alweer 40 jaar werkzaam bij Duntep.

Henk Compagner kwam bij Duntep op de leeftijd van 17 jaar. Hier heeft hij eerst 12,5 jaar lang chalets gebouwd in de fabriek aan de Lankhorsterweg 4. Op een gegeven moment was er vraag naar een verkoper binnen Duntep en dan het liefst iemand met kennis en ervaring vanuit de fabriek. Productkennis is namelijk essentieel in de chaletbranche en men kent bij Duntept het gezegde ‘nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten’. Vandaar de keuze voor iemand vanuit de praktijk.

Het verkopen leek Henk geweldig en zodoende kreeg hij de kans om het in de verkoop te proberen. In eerste instantie combineerde hij dit werk samen met de productie. Na verloop van tijd had hij voor zichzelf een volledige baan gecreëerd in de verkoop en kwam hij full-time op kantoor.

Achteraf bleek de aanstelling dus een gouden zet. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing past perfect bij Henk en dat is nog steeds zijn passie. Inmiddels is hij al bijna 28 jaar verkoper van Duntep chalets, mantelzorgwoningen, sanitair units en tuinkantoortjes. Henk gaat geen uitdaging uit de weg.