Team Rouveen Kaasspecialiteiten wint op Zwolse Halve Marathon

Rouveen - Ze hebben er alles uitgehaald wat erin zat bij team 1 van Rouveen Kaasspecialiteiten. Het resultaat is dat zij bij de 20e editie van de Zwolse Halve Marathon als bedrijfsteam het snelst over de finishlijn kwam. Een ervaring die ze vorig jaar ook mochten beleven.

Een grote groep medewerkers van de coöperatie uit Rouveen heeft de afgelopen maanden getraind onder begeleiding van ervaren hardlopende collega’s. De Zwolse Halve Marathon werd zo een gezamenlijk doel, ieder op zijn of haar eigen afstand en tempo. ‘Ruim dertig collega’s haalden de eindstreep van de 4 Mijl of de Halve Marathon, dat is een knappe prestatie’, vertelt Karlo Hoeve, deelnemer van team 1. ‘Sommigen van hen zijn weer gaan hardlopen door deelname aan de trainingsavonden voorafgaand aan het evenement. Zo hebben we als groep collega’s in beweging gebracht en leer je elkaar op een andere manier kennen.’’

Team 1

Henry Visscher, Kasper Bisschop, Karlo Hoeve, Peter Domine en Theo Bolks wonnen samen de Zwolse Halve Marathon als businessteam en liepen sneller dan 166 andere businessteams. Dat zet Rouveen sportief op de kaart in de regio. Een verdiende overwinning waar uren, weken en maanden training aan voorafgaat.

Rouveen Kaasspecialiteiten ondersteunt op verschillende manieren medewerkers om hun gezondheid te behouden en/of willen verbeteren. Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken zijn thema’s die verweven zijn in de bedrijfscultuur. Informatie: www.rouveen-kaasspecialiteiten.nl.