Oldtimerrit tijdens feestweek Rouveen

Rouveen - De oldtimerrit staat op vrijdag 5 juli weer op het programma van de dorpsvereniging de Munnikenslag in Rouveen.

Vanaf 18.00 uur worden de klassieke motoren, bromfietsen en auto’s op en rond het kerkplein tentoongesteld voor het publiek. Voor elke deelnemer is er een bakje koffie en het inmiddels bekende rallybord. Dit alles is mogelijk gemaakt door de sponsoring van: Notaris Ritsma, Autobedrijf Hengsteboer, Kage reclame en d’Olde Skoele. Om 19.00 vertrekken de klassiekers voor een rondrit door de prachtige omgeving van Rouveen.

Onderweg krijgen de deelnemers nog een glaasje fris aangeboden door keet De Pulle. Tegen 20.00 uur worden de eerste oldtimers weer terugverwacht op het kerkplein en kunnen ze nogmaals bekeken worden, ook is er gelegenheid voor zowel deelnemer als toeschouwer om tegen een kleine vergoeding nog wat te drinken.

In 2018 waren er ruim 280 deelnemers, als het weer een beetje meezit, hoopt de organisatie dat dit jaar weer te halen. Iedereen die in het bezit is van een klassieke motor, bromfiets of auto kan op 5 juli naar Rouveen komen. Er is een veegwagen voor de brommers en motoren. Opgave is niet nodig.