Vakantiebijbelclub voor basisschoolkinderen Staphorst

Staphorst - Ook dit jaar is er een Vakantiebijbelclub in de Hervormde kerk de Rank aan de Ebbinge Wubbenlaan 41A in Staphorst.

Het thema is: 'Hoe word je schatrijk?' Alle jongens en meiden van de basisschool mogen dit komen ontdekken tijdens drie feestelijke kinderdagen op dinsdag 16 en woensdag 17 juli van 13.30 tot 16.00 uur en op donderdag 18 juli vanaf 15.00 uur (met eten om 17.30 uur).

Ouders en anderen zijn op donderdagavond welkom vanaf 18.00 uur voor een korte afsluiting en presentatie door de kinderen. Alle basisschoolkinderen zijn welkom; opgave vooraf is niet nodig, wel een tijdige komst voor het inschrijven.

Aan de hand van het thema worden liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, gebeden, geknutseld en natuurlijk een Bijbelverhaal verteld. Alle onderdelen zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.

De VBC heeft een interkerkelijk karakter; alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zonder of met een kerkelijke achtergrond zijn welkom en medewerkers komen ook uit verschillende kerken uit Staphorst en omgeving.