AMBC bedankt titelsponsors clubcross seizoen 2019

Staphorst - De AMBC is verheugd dat ook in 2019 een volledig clubkampioenschap motocross gehouden kan worden. Dit is mogelijk dankzij de hulp van welwillende mensen en instanties zoals landeigenaren en de gemeente Staphorst.

Maar niet in de laatste plaats door de sponsors die de club ondersteunen. De sponsorcommissie van de motorclub heeft getracht dit seizoen sponsors geïnterresseerd te krijgen in dit clubkampioenschap motorcross en heeft vijf ondernemers bereid gevonden hun naam aan deze titelstrijd te verbinden. Deze ondernemers zijn de titelsponsors van het AMBC clubkampioenschap motorcross 2019.

Afgelopen zaterdag, tijdens de tweede clubcross van dit seizoen, was er tijd ingeruimd om deze ondernemers in het zonnetje te zetten. Namens het bestuur was Martin de Witte aanwezig en namens de sponsorcommissie Henk Haasjes. Zij bedankten deze vijf ondernemers Van Essen de vakschilder, A. Veijer tegel- en badkamer montage, Vogelzang materieel service, ASB autoservice Brakke en R. Veijer installatietechniek, allen afkomstig uit Staphorst.