Voetjes van de vloer in het Dienstencentrum

Staphorst - In het Dienstencentrum in Staphorst gaan vanaf donderdag 26 september de voetjes opnieuw van de vloer met nieuwe Country Line Dance-lessen.

Dit is een vervolg op een geslaagde reeks van 8 Country Line Dance-avonden. De lessen worden ook deze keer gegeven door Ellen Mulder, de ervaren docent die sinds 2007 met veel enthousiasme les geeft bij Durango Line en Show Dancers in Darp.

Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen is van harte welkom. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

De organisator van deze cursus is Stichting Welzijn Staphorst (SWS). Begin 2019 kwam er van een aantal inwoners een vraag of SWS eens zoiets wilde organiseren. Als er meerdere mensen enthousiast zijn en het binnen de activiteiten past, is Welzijn Staphorst altijd bereid mee te doen. Deze Line Dance-cursus is een mooie combinatie van ontmoeting en beweging voor jong en oud.

De avond begint om 19.30 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal.

Aanmelden kan tot en met 12 september via mailto:stapliners@gmail.com of www.sws-staphorst.nl, via (0522) 465143 of info@sws-staphorst.nl.