Mannen stappen achter de pannen

Staphorst - Er komt een vervolg op de succesvolle kookcursus voor mannen zonder ervaring met pannen. De eerstvolgende cursus start op maandag 21 oktober en duurt tot en met 2 december. Er wordt elke maandag gestart om 17.30 uur.

Het zijn 7 avonden en de kosten zijn € 135,00 inclusief cursusmateriaal en natuurlijk de maaltijd zelf. Locatie is de keuken op de tweede etage van de Berghorst.

Aan het eind van de cursus is het de bedoeling dat de mannen verschillende gezonde maaltijden kunnen bereiden. Geen culinaire hoogstandjes, wel voedzaam en lekker. De organisatie van de cursus ligt in handen van Stichting Welzijn Staphorst (SWS), die de gezamenlijke ontmoeting en contact belangrijk vindt en pleit voor zelfredzaamheid van de medemens.

Carolien Hattem leidt opnieuw de mannen op de route van recept tot smaakvol resultaat. Tijdens de laatste avond mogen gasten smullen van de kookkunsten van de mannen.

De cursus is open voor alle leeftijden; alle mannen die graag (beter) willen leren koken, zijn welkom. Er staan al een paar mannen op de lijst voor deze cursus. Wie doet er nog meer mee?

Voor meer informatie, opgave en vragen: (0522) 465143 of info@sws-staphorst.nl.