Kinderkledingwinkel MooiStoer opent de deuren

Staphorst - Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag kinderkledingwinkel Mooistoer aan de Meesterweg 1J in Staphorst geopend. Voor eigenaresse Roelien Veijer ging daarmee een langgekoesterde wens in vervulling.

Veijer: ‘Van jongs af aan heb ik al gezegd dat het mij geweldig leek om een eigen winkel te beginnen. Dit pand stond al geruime tijd leeg, en een kinderkledingwinkel was er nog niet. Dus daarin zag ik wel een kans’. De kinderkledingwinkel is stoer, eigentijds en hip ingericht. Daarbij kreeg de jonge onderneemster hulp van haar man Andries en andere familieleden. En het resultaat mag er zijn. ‘Heb heel veel mooie en positieve reacties mogen ontvangen’.

MooiStoer gevestigd in het centrum van Staphorst verkoopt kleding voor jongens en meiden vanaf maat 92 t/m 176. De kledingmerken die gevoerd worden zijn onder andere Like Flo, Cars Jeans, Moodstreet, Tygo en Vito, Street Called Madison, Move Kidswear en Zebra. Op dit moment is er al volop keuze in de najaar en wintercollectie.

Tot 1 september lopen er diverse acties. Bij besteding van 75 euro ontvangen klanten een mooi gymtas, bij besteding vanaf honderd euro wordt er tien procent korting gegeven. Verder is er een kleurplatenactie en er zijn cadeaubonnen te winnen.

De openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 – 17.30 uur. Donderdagavond van 19.00 – 21.00 en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Maandag gesloten.

Meer informatie: www.mooistoer-kinderkleding.nl.