Slager industriële dienstverlening steekt skeelerclub in het nieuw

Staphorst - Sinds deze zomer kunnen leden van skeelervereniging Staphorst gebruik maken van mooie clubkleding. Voor het rijden van wedstrijden, en tijdens trainingen, was er grote behoefte aan herkenbare clubkleding. Dankzij Slager Industriele dienstverlening is het nu mogelijk voor alle leden om een skeelerpak, jasje en broek aan te schaffen.

Voorzitter van de skeelervereniging Gerwin Smit toont zich erg blij met het initiatief. ‘Het is voor het eerst in de historie dat we clubkleding aanbieden, er was veel vraag naar. Op deze manier vergroten we het clubgevoel en de herkenbaarheid van leden tijdens trainingen en wedstrijden. Dankzij Slager kunnen we het laagdrempelig aanbieden aan iedereen. We zijn Slager industriele dienstverlening dan ook erg dankbaar hiervoor.’

Stouwdamcompetitie

In de nieuwe clubkleding kunnen de leden op zaterdag 21 september meedoen aan de finale van de Stouwdamcompetitie. De finale van deze regionale competitie wordt verreden in Staphorst op evenemententerrein de Tippe. Hier kunnen clubleden meedoen, maar het is ook mogelijk om op een daglicentie deel te nemen. Er worden op een wedstrijddag 3 afstanden per categorie gereden.

Rijders zonder wedstrijdlicentie kunnen op een daglicentie meedoen, kosten 5 euro te betalen bij aanmelding vóór de wedstrijd (tussen 8.30 en 9.00 uur bij de skeelerbaan, leden Skeelervereniging Staphorst gratis). De rijders op daglicentie ontvangen hier ook een wedstrijdnummer.

Gratis proeftrainingen

Goed om te weten dat het altijd mogelijk is om gratis en zonder verplichtingen enkele trainingen deel te nemen. Zo kan je snel beter leren skeeleren en proeven hoe het is.

Meer informatie is te vinden op www.skeelerstaphorst.nl.