Royal Kids breidt uit

Rouveen - Kinderopvang Royal Kids heeft haar ruimtes flink uitgebreid. Op deze manier zijn er meer kindplaatsen gecreëerd in de opvang en op de peuterspeelgroep. zonder de huiselijkheid en kleinschaligheid te verliezen. Eigenaresse Rolinda Lindeboom vertelt: ‘Het wordt steeds drukker op onze opvang. Dat vinden we heel fijn maar we willen wachtlijsten voorkomen. Daarom hebben we deze zomer de bestaande ruimtes uitgebreid. We hebben nu weer voldoende plaats op de dagopvang en BSO.’

Royal Kids biedt ook peutereducatie in de peuterspeelgroep. Peuters vanaf 2 jaar zijn welkom. Lindeboom geeft aan: ‘Ouders mogen bij ons kiezen of ze 1 of 2 ochtenden peuterspeelgroep afnemen. Om het betaalbaar te houden, is bij afname van 1 ochtend de 2e ochtend gratis. Op de huidige groepen op woensdagochtend en vrijdagochtend zijn nog een paar plaatsen vrij. We zijn bezig inrichten van een extra ochtend peuterspeelgroep om plaats te bieden aan meer peuters’.

Informatieavond

Royal Kids houdt op 25 september een informatieavond in d’ Olde Baank voor ouders en belangstellenden die benieuwd zijn naar de visie van Royal Kids, naar ervaringsgericht leren en de peuterspeelgroep. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Voor meer informatie: info@kinderopvang-royalkids.nl of (06) 29793063.