Tafeltennisteams doen het goed

Staphorst - Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde donderdagavond in Deventer tegen het 7de team van Swift. Het team met Sibrand Hassing, Hans Righolt en Jan Supèr ging een enerverende wedstrijd tegemoet. Sibrand, Hans en Jan werden door hun tegenstanders op de proef gesteld. Het drietal won dan ook elk twee punten, waarmee de eindstand uitkwam op 3-6 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam zette dinsdagavond koers richting Hattem, het 9e team van Smash was hun tegenstander. Bert Mulder, Nico Drost en Anita Krale deden hun krakende best om goed voor de dag te komen. Bert moest erkennen dat hij nog niet het niveau terug heeft wat hij zou wensen, hij kon geen punten veroveren. Anita en Nico hadden meer succes, Anita won twee partijen en Nico was spekkoper door ale drie partijen in winst om te zetten. Eindstand 4-5 voor Staphorst 2.

Jeugd

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Hester de Boer, Hermen van Arnhem en Roderick van Arnhem begonnen als een speer en wonnen de eerste drie enkelpartijen. (0-3) Het dubbel, dat toen aan de beurt was ging verloren. Ook hierna moesten Hester en Roderick een puntje laten schieten. (3-3) De laatste vier partijen waren weer goed voor alle vier winstpunten. Hester en Roderick bleven op twee winstpunten steken, Hermen won alle drie enkelpartijen. Eindstand 3-7 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen uit tegen 1ste team van NTC Leogang uit Nunspeet. Henrico Slager, Job Diepenbroek en Robert Compagner zetten hun beste been voor om goed voor de dag te komen. Het ging niet zomaar, want de tegenstander liet zich ook zien. Uiteindelijk scoorde Job één punt, Henrico twee en Robert drie winstpunten. In het dubbel wisten Job en Robert helaas geen punt in de wacht te slepen. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde ook in Nunspeet, het 2de team van NTC Leogang was hun tegenstander. Jaron Mussche, Mark Mussche en Hermen Talen doen het uitstekend in de derde klasse, ze stoomden af op een grote overwinning. Alleen Hermen liet een puntje vallen, Jaron en Mark er wederom geen gras over groeien en wonnen alle enkelpartijen en samen ook de dubbel. Endstand 1-9 voor Staphorst 3.

Het 4e Staphorster jeugdteam was vrij.