Twee jeugdteams moeten aan de bak

Staphorst Twee van de vier jeugdteams van de Tafeltennisvereniging Staphorst moesten aan de bak. De inspanningen leverden winst en een gelijk spel op.

Het 3e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag naar Hattem, tegen het 4e team van Smash ’70. Mark Mussche, Jaron Mussche en Hermen Talen konden weer rekenen op geduchte tegenstand. Het was dit keer Mark die alle drie enkelpartijen in winst wist om te zetten. Jaron moest toezien dat zijn tot nu toe verworven 100% score met één enkelpartij teniet werd gedaan. Hermen verloor wel alle drie enkelpartijen, maar zag kans om het zijn tegenstanders moeilijk te maken, want in twee van de drie enkelpartijen ging hij in de vijfde game nipt onderuit. Eindstand 4-6 voor Staphorst 3.

Het 4e Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 3e van De Brug uit Apeldoorn. Edward Kruidhof, Bert Jan Krale en Jennieke Krale moesten dit varkentje gaan wassen. Een meevaller was dat de tegenstander met twee spelers kwam aanzetten en het Staphorster jeugdteam dus voor aanvang al met 0-3 voor stond. Edward en Jennieke konden hun tegenstanders niet de baas, ze zaten echter dichtbij een succesje. Bert Jan scoorde in de laatste partij één winstpunt in het enkel. Edward en Bert Jan wonnen ook het dubbel. Eindstand 5-5.