Wegbeveiliging Staphorst opent deuren voor Ondernemend Naoberschap

Staphorst - Alle ondernemers uit de gemeente Staphorst zijn dinsdagavond 29 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst voor een blik achter de schermen.

Wegbeveiliging Staphorst levert en monteert aanrijdbeveiliging, afschermconstructies en rampalen ter bescherming van gebouwen, bedrijfsinstallaties, parkeergarages en schuif- en roldeuren. Bij productiebedrijven en warehouses wordt Wegbeveiliging Staphorst vaak ingezet voor een veilige omgeving. Bijvoorbeeld bij Staphorster ondernemers Talen Tools, Mubo Metaal en Brink Luchtverwarming maar ook buiten Staphorst bij Hornbach, BAM, Aldi, Primark, Albert Heijn en DHL. Tevens verzorgen zij belijningen en hekwerken.

Staalhandel Staphorst bevoorraadt als regionale groothandel voornamelijk aannemers, zoals bijvoorbeeld Aannemersbedrijf Dons en Troost, van staal voor bijvoorbeeld lichte constructiewerken. Uiteraard behoren ook constructiebedrijven en de metaalverwerkende bedrijven tot afnemers, zoals Buitenhuis Kontainerbouw en Troost Constructiebedrijf. Tevens zijn koker- en buisprofielen, balken, stafstaal en platen voor klanten in de wijde regio snel uit voorraad leverbaar.

De ondernemer achter deze bedrijven is Alan Huisman. Al 20 jaar werkt hij voor Wegbeveiliging Staphorst en sinds 2012 is hij eigenaar. Ambitieus en gedreven werkt hij samen met 21 collega’s in het bedrijf aan flexibiliteit en kwaliteit voor opdrachtgevers. Geen dag is hetzelfde in het dynamische bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Het gevoel dat ze allemaal dezelfde belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijf kenmerkt de sfeer in de organisatie met Naoberschap hoog in het vaandel. Over die ontwikkelingen en dat Naoberschap, daarover vertelt Alan graag meer tijdens de rondleiding in zijn bedrijven op 29 oktober.

Kansen creëren in ondernemend Staphorst, dat is wat de Industriële Contact Club met het project ‘Ondernemend Naoberschap’ teweeg wil brengen. Kennis van en over buurbedrijven, gebruik maken van de eigen kracht en die van een ander, productiemogelijkheden delen, samen nieuwe producten op de markt brengen en elkaar meer gunnen. Doel: Samen werken aan meer werk uit Staphorst. Meedoen met Ondernemend Naoberschap kan vrijblijvend en kosteloos.

Aanmelden kan via www.iccstaphorst.nl of info@iccstaphorst.nl. Vooraf opgeven is verplicht.