Aanschuiftafel SWS laat proeven van Syrische keuken

Staphorst - Inwoners van Staphorst, IJhorst en Rouveen kunnen zich dinsdagavond 12 november laten verrassen door de mooie kleuren, geuren en smaken uit de Syrische keuken. De Aanschuiftafel wordt deze keer gehouden in samenwerking met Vluchtelingenwerk en er komen Syrische gerechten op tafel in het Dienstencentrum in Staphorst. De Syrische keuken is kleurrijk, gevarieerd en zacht van smaak.

Tegen een kleine vergoeding van 7,50 euro kunnen gasten gebruikmaken van een volledige maaltijd, die bereid is door Syrische mensen, wonend in Staphorst. Stichting Welzijn Staphorst (SWS) hield deze zogeheten aanschuiftafel al eerder in alle drie de dorpen en dat bleek een groot succes met een opkomst van circa vijftig personen, van jong tot oud. Iedereen is welkom, het is voor alle leeftijden en voor alle inwoners van de gemeente Staphorst.

Vooraf aanmelden voor de aanschuiftafel is noodzakelijk en dit kan tot 6 november via www.sws-staphorst.nl, (0522) 465143 of info@sws-staphorst.nl. Binnenlopen kan vanaf 18.00 uur, om 18.30 uur begint de maaltijd. SWS kan zorgen voor vervoer als dat nodig is.