Zonnebloem bezoekt Intratuin in kerstsfeer

Staphorst - Zonnebloem afdeling Staphorst ging donderdag 28 november met zo’n 35 personen naar Intratuin. De groep vertrok met de gasten/deelnemers rond 13.30 uur vanuit de Berghorst met auto’s van de vrijwilligers richting Meppel. Het was wel een beetje passen en meten om alle rollators en rolstoelen mee te krijgen.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. In het eerste deel van de Intratuin was heel veel te zien en tegen 14.30 uur kwam de groep bij de koffiehoek aan en werden de gasten/deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op koffie-thee en appelstrudel. Het was een beetje druk, dus moesten de gasten ook even geduld hebben en toen werd het tweede deel doorlopen. Uiteraard werden er wat spulletjes en mooie plantjes gekocht.

Zo rond vier uur verzamelden de gasten/deelnemers en vrijwilligers zich bij de uitgang, de auto’s werden voorgereden. Daarna ging het gezelschap op weg naar de viswinkel aan de Gemeenteweg. Daar heeft een ieder genoten van kibbeling, patat en een drankje. Zo rond 17.30 uur was iedereen weer thuis. Het doel was om de gasten/deelnemers een leuke middag te bezorgen en daaarin is de Zonnebloem hopelijk geslaagd.