Vakgarage Bijker geniet na van eindejaarsshow

Staphorst - Vakgarage Bijker kan weer terugkijken op een geslaagde, drukbezochte en gezellige eindejaarsshow. Er werden veel contacten gelegd.

Zowel in de showroom als in de werkplaats stonden vele nieuwe en gebruikte auto’s te koop. De nieuwe Opel Corsa, maar ook de nieuwe Vivaro stonden volop in de belangstelling. Daarnaast werd een behoorlijk aantal auto’s verkocht.

Ook was er dit jaar weer een prijsvraag. Hiervan is de eerste prijs gewonnen door fam. G. de Weerd van de Buitenstouwe. Dit gezin mocht een dinerbon van Restaurant Stien in ontvangst nemen. De tweede prijs bleef aan de Gemeenteweg en ging naar mevr. L. van der Horst. Dit was een cadeaubon, besteedbaar bij Boer Staphorst. De derde prijs, een luxe broodmand van Bakkerij Ubak, ging naar dhr. A. Reinink uit Meppel.

Vakgarage Bijker waardeert alle belangstelling die er getoond is en is blij dat deze traditie nog weer mocht worden voortgezet. Mede namens de medewerkers, familie en handelsonderneming Roo worden alle bezoekers bedankt voor hun komst.