Hypotheekshop vestigt zich in Staphorst en Nieuwleusen

Staphorst De Hypotheekshop heeft er weer een nieuwe vestiging bij gekregen, namelijk die in Staphorst en Nieuwleusen. Arno Boxum, voormalig hypotheekadviseur bij de Rabobank, is eigenaar en zal vanaf 24 februari vol enthousiasme beginnen met het verwelkomen, begeleiden en adviseren van woningbezitters en woningzoekers met hun hypotheekvragen.

Arno Boxum uit Sint Jansklooster heeft jarenlang mensen begeleid en geadviseerd bij het afsluiten van hun hypotheek als adviseur bij de Rabobank in de regio van Nieuwleusen, Staphorst en omgeving, voordat hij franchisenemer werd van De Hypotheekshop. Bij Boxum staan duidelijkheid en betrouwbaarheid voorop. Een hypotheek en de bijbehorende financiële afspraken zijn grote besluiten. „Ik zie het als mijn taak om mensen zekerheid te geven door in begrijpelijke taal uit te leggen waar ze mee bezig zijn en waar zij mee instemmen”, aldus Boxum.

Boxum: „Het is verstandig om goed na te denken over de financiële stappen en consequenties die komen kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor bijvoorbeeld de aankoop van je eerste of nieuwe droomhuis of het verduurzamen van je woning. Daarom neem ik de tijd voor en persoonlijk en helder gesprek. Bij mij op kantoor of gewoon bij de klant thuis aan de keukentafel, in een tempo dat bij hen past. Zodat klanten weten waar ze ja tegen zeggen.”