SWS geeft informatie over Luisterlijn

Staphorst Tijdens de info-middag van SWS op woensdag 4 maart geeft Eric, vrijwilliger bij de Luisterlijn, een presentatie over de Luisterlijn. Eric informeert tussen 14.00 en 16.00 uur met enthousiasme geïnteresseerde bewoners van de gemeente Staphorst over de Luisterlijn.

Iedere 24-plusser is welkom in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst. De kosten zijn 2,50 euro/1 strip inclusief koffie, thee en wat lekkers. Opgave vooraf is niet nodig.

De Luisterlijn is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan een vertrouwelijk gesprek per telefoon, e-mail of chat. Met jaarlijks ruim 500.000 oproepen biedt de Luisterlijn al meer dan 60 jaar emotionele steun op afstand. Met dank aan 1.500 goed opgeleide vrijwilligers. Zij helpen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Zonder oordeel, alleen met een luisterend oor.

Een van deze vrijwilligers vertelt op 4 maart wat maakt dat mensen de Luisterlijn bellen en waarover ze bellen. Ook gaat hij in op alle vragen over de Luisterlijn. Voor meer informatie: www.deluisterlijn.nl. De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar op (0900) 0767. Meer informatie: www.sws-staphorst.nl.