Boer Staphorst pakt groot uit op Wonen&Co

Staphorst Boer Staphorst is van donderdag 12 tot en met zondag 15 maart te vinden op de beurs Wonen&Co van NDC Mediagroep in Martiniplaza Groningen. Dit is dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de nieuwste interieurtrends. Op de beurs maken de bezoekers ook kennis met Boer, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland.

In de stand van Boer Staphorst krijgen de bezoekers van Wonen&Co een voorproefje op de nieuwste interieurtrends en het voorjaar. Men beleeft optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Klein; dat komt niet voor in het woordenboek van Boer Staphorst, dus wordt er de hoogte in gegaan. De stand van Boer Staphorst wordt maar liefst vier meter hoog waarbij je een kleine weergave van het grote aanbod uit de veelzijdige winkel ziet. In de woonwinkel met een oppervlakte van 22.000 m² is een aanbod te vinden van keukens en badkamers tot bouwmaterialen en van wonen tot tuinmeubelen. Voor ieder wat wils.

Twee gezichten

Binnenin de stand vindt men twee gezichten. De ene kant heeft een tuinkarakter, aan de andere kant staat Scandinavisch wonen van het Deense woonmerk Bolia – wat sinds kort ook bij Boer Staphorst te bewonderen is – centraal. Je wandelt ter plekke door het bouwwerk heen, waar men de nieuwste producten en interieurtrends ontdekt.

Meer informatie is te vinden op: www.boer-staphorst.nl/wonenenco.