SC Rouveen JO19 is in het nieuw gestoken

Rouveen Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen het Friese Oldeholtpade kreeg SC Rouveen JO19 een nieuw spelerstenue aangeboden door Rouveen Kaasspecialtiteiten.

De Rouveense coöperatie bestaat uit een groep van 250 melkveehouders, twee productielocaties in Rouveen en Molenschot en ruim 200 medewerkers. Samen werkt men aan één doel: mooie producten ontwikkelen van kostbare melk van onze melkveebedrijven. Die verbintenis maakt dat de inzet van een ieder hoog is en de betrokkenheid groot. Juist dat kenmerkt de cultuur van Rouveen Kaasspecialiteiten.

Een groot aantal van het genoemde aantal werknemers komt uit het dorp Rouveen. Enige jaren geleden heeft men besloten hier ook haar betrokkenheid te tonen middels het sponsoren van alle eerste juniorelftallen van de SC Rouveen.

Directeur Klaas Hokse mocht deze zaterdag persoonlijk de tenues uitreiken aan de talentvolle jeugdspelers van de SC Rouveen. Tijdens de uitreiking gaf hij nog een paar overeenkomsten aan tussen beide partijen. De visie van beide partijen luidt: vooruit willen kijken, niet stilzitten en met en voor elkaar doorwerken. Zowel het team van werknemers als die van het team voetballers bereiken individueel niets. Het is en blijft een samenwerking tussen alle elementen om tot het beste resultaat te komen.

De Kaasfabriek is hiermee al gekomen tot Hofleverancier. De JO19’s zijn in hun competitie tot nu toe ook nog ongeslagen in de voorjaarscompetitie. Drie gespeelde wedstrijden in de 1e Klasse hebben het maximale aantal punten opgeleverd met een doelsaldo van 18 voor en slechts 1 tegen.

Namens het team werd directeur Hokse door aanvoerder Mart Dunnink bedankt voor de nieuwe tenues en kreeg Hokse een (door de spelers zelf gefinancierde) goed gevulde broodmand en een echte Rouveen Supportershanddoek aangeboden.