Goede nachtrust is broodnodig voor een goede weerstand

Nieuwleusen Bos Bedden in Nieuwleusen is nog steeds geopend, uiteraard met inachtneming van de regel 1,5 meter afstand van elkaar en andere hygiënsche maatregelen.

„Het leven gaat ondertussen wel door. Onze goede nachtrust blijft immers broodnodig. Een goede nachtrust is immers een van de belangrijke eigenschappen voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand. De medewerkers van Bos Bedden staan dan ook in goede gezondheid voor u klaar”, aldus Lubertus Talen.

Met de ruim en sfeervol ingerichte showroom van maar liefs 3.000 m2 is het misschien nu wel het juiste moment om in alle rust te komen proefliggen. Adviseren en beleven kan bij Bos Bedden in alle rust en met gepaste maatregelen.

Zo ligt voor iedere klant onder andere een eigen schone kussensloop klaar liggen en worden bedden met hoge regelmaat gereinigd. Daarnaast biedt Bos Bedden private shoppen aan voor diegene die dat willen. Hiervoor kan eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt worden.

„Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust”, aldus Lubertus Talen. En dat is belangrijk, nu extra in deze tijd. „Hier komt eerlijk, goed en onafhankelijk advies bij kijken waar wij ons van Bos Bedden juist enorm mee onderscheiden.”

Het hele aanbod levert en monteert Bos Bedden gratis in het ruime verzorgingsgebied, door eigen vakkundige monteurs.