M.G. van Meel biedt de meest efficiënte vorm van private labelling

Aangeboden door: M.G. van Meel

Familiebedrijven laten zien dat zij door betrokkenheid van de familie, een lange termijnvisie en ondernemerschap de motor van de Nederlandse economie vormen. Zo ook M.G. van Meel. Een familiebedrijf pur sang dat in 1953 werd opgericht als groothandel in textiel.

Met een schat aan ervaring in productie en design bedient de specialist anno 2020 zowel groot winkelbedrijven als kleinere ondernemingen. Die zijn er aan het juiste adres voor de unieke private label service. Ook vinden winkeliers en webshop exploitanten volop mogelijkheden om collecties samen te stellen met de eigen merken van M.G. van Meel, bijvoorbeeld met het stoere Funderwear-ondergoed.

Groeiende bewustwording

De visie van M.G. van Meel is kraakhelder: het leveren van producten waarmee de klant zich kan onderscheiden. Het is daarbij de missie om de klant te begrijpen met het doel zijn vraag te beantwoorden in een veeleisende markt. Dit bereiken de mensen van M.G. van Meel door creatief te ontwerpen en betaalbaar te produceren met oog voor detail. Ieder textielproduct blinkt uit in een goede prijs-kwaliteitsverhouding of het nu ondergoed, pyjama’s en shirts voor volwassenen of ondergoedsetjes en rompertjes voor kinderen betreft. Daarbij wordt het behouden van flexibiliteit nooit uit het oog verloren. M.G. van Meel weet snel en adequaat te reageren op de groeiende bewustwording van zijn klanten en de veranderende eisen die daaruit voortvloeien. Ook blijkt de toewijding en integriteit van het familiebedrijf uit de sociaal en ecologisch verantwoorde principes. Ontwikkelingen gericht op duurzaamheid om de wereld te behouden voor de toekomstige generaties zijn niet weg te denken.

Must voor iedere retailer

Een eigen label is een must voor iedere retailer met een eigenzinnige visie en smaak. Het is beslist geen sinecure om dergelijke factoren te vertalen naar gedegen producten. Het ontwerpen, produceren, importeren en distribueren zijn dat evenmin. Dit zijn veelomvattende, complexe processen. Samenwerken met M.G. van Meel biedt echter de meest efficiënte vorm van private labelling. Importeren vraagt om tijd en expertise en is een vak apart. Vanwege de onverwachte kosten die op de loer liggen, kan het in sommige gevallen meer kosten dan dat het oplevert. Zonder secure controle van de productie in landen zoals Turkije, China en India treden er vaak allerlei fouten op. Van Meel ontzorgt u door het gehele proces - van ontwerp tot levering in aan uw magazijn – voor u uit handen te nemen. Dit doen de vakmensen door het werk efficiënt aan de producenten aan te leveren. Daarnaast onderhouden zij intensieve contacten met de diverse fabrikanten en vindt controle op de productie zes dagen per week plaats. Ook voorziet de specialist in advies en logistieke oplossingen. Zo kunt u producten verkopen met een eigen touch, met de beste kwaliteit en tegen de beste prijs.

Hip boxermerk

Wie zijn klanten wil bedienen met kleurrijk no-nonsens ondergoed met hippe designs kiest in de groothandel van Van Meel voor Funderwear. Dit hippe boxermerk staat voor lef, actie, avontuur en plezier. Het label brengt collecties in steeds wisselende thema’s. Funderwear is ook een graag gekozen label vanwege de comfortabele en goede pasvorm. Dankzij de brede elastieken band en de wat langere pijpjes blijven de shorts goed zitten. De stof is rekbaar, nauwsluitend en zacht en blijft na talloze keren wassen goed in vorm. Door het draagplezier zijn de boxershorts van Funderwear dus fun to wear! De items uit de andere eigen lijnen - Stormen, Frogs and Dogs en Fun2Wear - doen daar absoluut niet voor onder.