De leukste cadeaus voor je vriend!

Aangeboden door: The Little Green Bag

Je vriend is bijna jarig en je weet nog niet wat je wilt kopen voor hem. Je hebt al wat vragen gesteld om te kijken wat hij nodig heeft of wat hij wilt, maar je bent er nog niet over uit. In dit artikel delen we de leukste cadeaus die je aan je vriend kan geven wanneer je het nog niet weet en opzoek bent naar inspiratie.

Rugzak

Vaak dragen veel mannen rugzakken wanneer ze naar school of werk gaan. Dit ziet er niet altijd stijlvol uit en niet elke rugzak beschermd zijn spullen op regenachtige dagen. Bekijk de Rains rugzak als je opzoek bent naar een rugzak die waterdicht en stijlvol is. Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen en ook verschillende groottes. Vooral in Nederland is het handig een waterdichte rugzak te hebben. Veel spullen, zoals een oplader of laptop, mogen niet nat worden en moet je vriend wel meenemen.

Sokken & ondergoed

Een nieuw paar sokken met een toffe print en leuke kleur? Er zijn er genoeg. Werkt je vriend op kantoor en moet hij vaak netjes gekleed gaan? Vaak dezelfde soort outfits dragen kan vervelen, maar je kunt dit opleuken door toffe sokken te kopen voor je vriend. De trend van een pak met opvallende sokken is er nog steeds en gaat de komende tijd niet weg. Je kunt het cadeau nog leuker maken door drie inspiratie outfitfoto’s uit te printen en voor elke outfit een paar sokken te kopen. Zo heeft hij een beter beeld bij de toffe sokken.

Daarnaast houden ook mannen van fijn ondergoed. Heb je een vriend die veel sport? Koop ondergoed wat speciaal gemaakt is voor het sporten. Hiermee heeft geen knellend ondergoed tijdens het voetballen en ziet het er stijlvol uit. Ook is het fijn om ondergoed te hebben wat lekker zit wanneer je in het weekend niet veel van plan bent te doen en de hele dag in en trainingsbroek wilt rondlopen.

Gadgets

Vaak als je zoekt op cadeautips voor mannen zie je gadgets staan, maar niet wat voor gadgets. Elk jaar zijn er weer nieuwe, toffe gadgets die uitgekomen zijn en wat veel mensen in huis willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de opvouwbare telefoons van Samsung en Motorola. Ook komt eind 2020 de PlayStation 5 uit en dit is de opvolger van de PlayStation 4 die al zeven jaar in de markt zit. Daarnaast komen er in 2020 meer slimme brillen uit. Velen kennen de Google Glass bril en nu werkt ook Facebook met Oculus aan een bril. 

We wensen je veel plezier bij het uitkiezen van een cadeau!