SV Nieuwleusen start weer met voetbalschool en Jong Oranje

Nieuwleusen - Na een lange periode van gedwongen rust mag er sinds woensdagavond ook door de jeugdteams van SV Nieuwleusen weer worden getraind op sportpark ’t Klaverblad. Bovendien gaat de club komend weekend weer van start met de voetbalschool en Jong Oranje.

De data van de voetbalschool zijn vrijdag 8, 15, 22, 29 mei. In blok 1 (van 16.30 tot 17.30 uur) komt telkens de jeugd in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar in actie, en in blok 2 (van 17.45 tot 18.45 uur) de leeftijdscategorie 10 tot en met 12 jaar.

Niet alleen jeugdleden van SV Nieuwleusen mogen hieraan deelnemen, maar ook jongens en meisjes die geen lid zijn, zijn van harte welkom. Van te voren aanmelden is echter wél verplicht. Dat moet elke woensdag vóór 12.00 uur, via het e-mailadres voetbalschool@svnieuwleusen.nl.

Jong Oranje

Jong Oranje vindt bij SV Nieuwleusen plaats op de zaterdagen 9, 16, 23 en 30 mei, telkens van 11.00 tot 12.00 uur.

Jong Oranje is een vrijblijvende manier om op een speelse wijze kennis te maken met de voetbalsport. Het is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. Voor meer informatie: www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje

Ouders

Voor zowel Jong Oranje als de voetbalschool in Nieuwleusen geldt dat ouders hun kinderen bij de ingang van sportpark ’t Klaverblad moeten afzetten. De kinderen worden daar ontvangen door de begeleiders en trainers. Alleen ouders die een rol hebben in de begeleiding mogen het sportpark op.

De kinderen worden na de training begeleid naar de uitgang van het sportpark. De club doet een beroep op ouders om ook op de parkeerplaats gepaste afstand te bewaren, geheel volgens de RIVM-richtlijnen.