‘Nog drie keer grabbelen en dan is het over’

Staphorst Hilly Koobs van Hiduko Borduurstudio uit Staphorst verloot al sinds het begin van de coronacrisis ieder weekend een knuffelbeer aan kinderen die een kleurplaat bij haar hebben ingeleverd. Wie ook een beer wil winnen met zijn/haar naam erop heeft nog een aantal kansen.

„Ik maak de tien weken vol en dan stop ik met de actie. Dus nog drie keer grabbelen en dan is het over!”, laat Hilly weten. „De eenzame mensen zijn heel blij met de aangeleverde platen en tekeningen. Ik ga ook nog even door omdat ik de blijdschap leuk vind.” De winnares van de 7de trekking van afgelopen weekend was Rachel Domine (9).

Grabbelen

Iedere week kunnen kinderen een kleurplaat inleveren bij Hilly, waarna willekeurig een kleurplaat wordt gekozen. De afgelopen weken zijn er al meer dan 80 tekeningen ingeleverd. „Degene die uit de grabbelton getrokken wordt wint een beer met zijn/haar eigen naam erop. De overige tekeningen en kleurplaten geven we aan een zorginstelling, zodat deze bewoners er ook van kunnen genieten.”

Inleveren

Wie mee wil doen kan zijn of haar bere-tekening of bere-kleurplaat achterlaten in de brievenbus van Hilly. Vermeld je naam en telefoonnummer. De borduurstudio van Hilly Koobs is gevestigd aan de Smitserf 15 in Staphorst. Mail voor meer info naar info@hiduko.nl, kijk op www.hiduko.nl of bel naar (06) 46511841.