Muzikanten van CMV Prinses Margriet repeteren in de buitenlucht

Rouveen-Staphorst Na negen weken zonder muziekles kunnen de verschillende orkesten en slagwerkgroepen van CMV Prinses Margriet sinds afgelopen week eindelijk weer repeteren. Dit gebeurde vanwege de coronamaatregelen niet binnen, maar gewoon in het zonnetje.

„Het is weliswaar buiten, met voldoende afstand en allerlei maatregelen, maar we zijn weer begonnen!”, laat Sabine Kroes, Secretariaat van CMV Prinses Margriet weten. „De muzikanten repeteren liever weer op de 'normale' manier natuurlijk, maar ze zijn erg blij dat ze op deze manier, buiten en met de nodige maatregelen, weer samen muziek kunnen maken.”

Aanmelden

CMV Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst is een jonge en enthousiaste muziekvereniging met ongeveer 70 leden, waarvan meer dan de helft jonger dan 18 jaar. De vereniging laat weten altijd op zoek te zijn naar nieuwe leden: „Heeft u of uw zoon/dochter interesse in het spelen van een blaasinstrument of slagwerk? Vraag de brochure aan via jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl of stuur ons een privébericht.”