Atelier Vrolijk met Verf opent de deuren in Nieuwleusen

Nieuwleusen Marlinde van den Brink uit Dedemsvaart opent op donderdag 9 juli de deuren van haar atalier ‘Vrolijk met Verf’. Het atelier is gevestigd bij ORA aan de Westeinde 102 in Nieuwleusen.

„Thuis liep het behoorlijk uit de hand met het ophangen van schilderijen. Ik ben heel blij dat ik bij ORA mijn werk kan laten zien”, laat Marlinde weten. De huisvesting van het atelier bij ORA aan het Westeinde is niet toevallig. Marlinde is nauw betrokken bij het zendings- en hulpverleningswerk van ORA. Ze is onder andere ontwerper van de publicaties. Daardoor leest ze veel aangrijpende en indrukwekkende verslagen van de hulpprojecten.

ORA is een interkerkelijke hulporganisatie en ondersteunt meer dan 70 zendings- en hulpverleningsinitiatieven in 23 landen in Azië, Afrika en Oost-Europa.

Doneren

„Ik zie dat de ORA-projecten doelgericht en kleinschalig zijn en groot effect hebben. Graag wilde ik de ORA-projecten ondersteunen. Daarom besloot ik de helft van de opbrengst van mijn schilderijen aan ORA te doneren. Dat is voor mij dubbel plezier! En ik hoop voor degene die een schilderij koopt ook.”

Marlinde schildert in haar eigen kleurrijke en uitbundige stijl. Ze schildert vooral dieren: kippen, koeien, varkens, en ook huisdieren. Van een aantal schilderijen zijn wenskaarten te koop. En inmiddels zijn er meer artikelen verkrijgbaar zoals tuinschilderijen, een feestkalender en een tuinslinger.

Koffie en thee

Donderdag 9 juli gaan de deuren voor het eerst open. „U bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor koffie en thee en wordt gezorgd.” Er wordt rekening gehouden met de voorschriften inzake corona. Voor meer informatie: vrolijkmetverf@gmail.com of www.vrolijkmetverf.nl.