Lekker slapen in een nieuw droombed

Nieuwleusen De maatregelen die zijn getroffen tegen verspreiding van het coronavirus worden langzamerhand versoepeld. De vakanties die wellicht gepland stonden, hebben misschien nog niet geheel groen licht gekregen.

Voor bepaalde landen wel, maar dan voorzien van bepaalde voorwaarden. Voor wie ervoor kiest om niet op vakantie te gaan heeft Bos Bedden uit Nieuwleusen een goed idee om het bespaarde geld ergens anders in te steken.

Droom Vakantie weken

„Met de genoemde voorwaarden zijn uw vakantie en uw vrije tijd niet helemaal wat we wensten. Het is in ieder geval wel anders dan we gewend zijn. Dit terwijl u juist nu extra uitgekeken heeft naar heerlijk slapen en bijtanken op het door u geselecteerde vakantieverblijf. Dat zit er misschien niet in dit jaar. Waarom dan niet uw vakantiebudget goed investeren, zoals in een goed en persoonlijk geadviseerde ledikant/ boxspring?”, aldus Rutger Veerman van Bos Bedden. „Feit is dat we gemiddeld 1/3 van ons leven in bed liggen. Om uit te rusten, bij te tanken, nieuwe energie op te doen, maar ook om weerstand op te bouwen en te behouden. Dit laatste is om gezond te blijven, wat nu wel extra aandacht mag hebben. Op dit moment hebben wij bij Bos Bedden in Nieuwleusen de Droom Vakantie weken. We introduceren de geheel nieuwe collectie van Eastborn en Pullman”, vertelt Veerman.

Slaapadvies

„Dus waarom niet uw eigen vakantie thuis creëren? Een goede nachtrust is immers broodnodig. Voor een goede weerstand en om deze te behouden. Een must in deze bijzondere tijden. Met onze Droom Vakantie campagne hopen wij een extra grote klantenkring te bereiken voor een goed en persoonlijk slaapadvies en gelijk om onze mooie nieuwe collectie aan iedereen te kunnen laten zien. Dat laatste is wat we graag doen; u een fijn en goed bed laten ervaren in onze ruim opgestelde showroom van 3000m2”, aldus Veerman.

Bos Bedden is gevestigd aan de Den Hulst 33, 7711 GK in Nieuwleusen.

Meer informatie via (0529) 481 223