SWS zet inwoners van Staphorst in het zonnetje

Staphorst - Op de oproep van SWS ‘Wie hielp jou tijdens de Coronacrisis en verdient het om in het zonnetje gezet te worden?’ kwamen hartverwarmende reacties binnen. SWS heeft een loting gedaan waardoor vier nominaties in het zonnetje werden gezet.

Zussen Martine en Annelies wisten niet wat ze zagen toen ze op de fiets aankwamen bij hun ouders. Ze waren uitgenodigd om even gezellig op de koffie te komen. In de voortuin stonden hun ouders hen op te wachten, samen met gitarist en zanger Melcher de Vries van Gitaarschool Meppel en drummer Joran Dijkstra van Dijkstra Drums en twee medewerkers van SWS.

Dikke pluim

De zussen hebben genoten van de nummers Everything van Michael Bublé en Happy van Pharell Williams die speciaal voor hen werden gespeeld. Tot slot kregen zij bloemen overhandigd. In de coronatijd hebben hun ouders veel hulp ontvangen van hun dochters. Ze vonden daarom dat zij een dikke pluim hadden verdiend.

Overige inzendingen

SWS heeft ook nog andere inzendingen verrast met bloemen, waaronder Anneke Kuiers, zij werd genomineerd door haar moeder mevrouw Boldewijn omdat zij veel voor haar moeder heeft betekend in de coronatijd. Henk Troost van de Klussendienst SWS werd genomineerd door Jan Vos omdat hij ook tijdens coronatijd klusjes heeft gedaan in de tuin en in huis. Vrijwilligers van bibliotheek Staphorst werden in het zonnetje gezet omdat dankzij hun extra inzet de bibliotheek weer open kon tijdens de coronatijd. Zij werden genomineerd door Astrid Botter.

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) is een zelfstandige welzijnsorganisatie voor de inwoners van Staphorst, Rouveen en IJhorst vanaf 24 jaar. SWS is de spin in het web van het vele aanbod in Staphorst, Rouveen en IJhorst. Zie ook: www.sws-staphorst.nl.