Grand café de Viersprong en partycentrum de Deel gaan samenwerking aan

Nieuwleusen - In de afgelopen maanden waarin de horeca noodgedwongen haar deuren moest sluiten is er niet stil gezeten bij grand café de Viersprong en partycentrum de Deel in Nieuwleusen.

Beide ondernemingen kijken vooral naar de toekomst, waar ze de handen ineenslaan in de unieke samenwerking voor de tijdelijke huisvesting van grand café de Viersprong. Vanaf 7 september gaat het pand van partycentrum de Deel openen onder de tijdelijke vlag van grand café de Viersprong.

Ruim complex

Karin Esman van partycentrum de Deel beschikt over een ruim complex waarbij de huidige maatregelen goed toegepast kunnen worden. Ook wanneer de maatregelen versoepeld worden, zijn er op haar locatie diverse extra mogelijkheden. „Wegens de bouw van het appartementencomplex op onze huidige locatie, waren wij op zoek naar een tijdelijke locatie die ons de ruimte biedt om het grand café, terras en zalencentrum tijdens te bouwperiode op een veilige manier voort te zetten”, vertellen Iris Buursema en Harrold Bril van grand café de Viersprong.

De ruimte waarover partycentrum de Deel beschikt is volgens hen uitermate geschikt, waardoor beide ondernemers hierin een goede samenwerking zien. Vanaf 1 september gaat grand café de Viersprong de huidige locatie verlaten, waarna op 7 september de deuren tijdelijk geopend worden op Den Hulst 180. Na de oplevering van het appartementencomplex waarin grand café de Viersprong het stralende middelpunt wordt, keren ze weer terug naar hun huidige locatie. „Wij gaan ervan uit dat de verspreiding van het virus tegen die tijd onder controle is en zowel de zakelijke als de particuliere markt weer groots bij ons kan feesten”, aldus Karin Esman.

Complete aanbod

Het complete aanbod van zowel grand café de Viersprong als dat van partycentrum de Deel zijn straks tijdelijk samen terug te vinden in het pand. Dit houdt in dat iedereen terecht kan voor een lunch, diner, borrel en zowel het partijenaanbod van grand café de Viersprong als dat van partycentrum de Deel.

Tijdens de tijdelijke huisvesting wil grand café de Viersprong grootschalige evenementen organiseren voor alle doelgroepen uit Nieuwleusen en omstreken. Uiteraard hangt dit af van de ontwikkeling van de diverse maatregelen.

Voor meer informatie: www.grandcafedeviersprong.nl of (0529) 48 14 96.