MEC-Muziekschool Rouveen heeft vernieuwde huisstijl

Rouveen - MEC-Muziekschool Rouveen heeft een vernieuwde huisstijl. De tot op heden blauw-georiënteerde uitstraling heeft plaatsgemaakt voor een meer rose-georiënteerde. Dit is in samenwerking gegaan met SC Rouveen en Alvasi Visuele Vorm Vertalers.

MEC-Muziekschool heeft haar hoofdvestiging al sinds 2008 aan de Oude Rijksweg 255/2 in Rouveen Hans en Cindy van Dongen zijn de drijfveren achter de succesvolle muziekschool. Veel regionale talenten zijn inmiddels doorgegroeid naar toppers. Niet slechts inwoners van Rouveen, maar ook de muziekliefhebbers uit de wijde omgeving weten de weg te vinden naar een van de opleidingscentra van MEC. Naast de hoofdvestiging in Rouveen geeft MEC ook muziekles in locaties te Wezep, Nieuwleusen, Olst Wijhe en vier locaties in Zwolle (Stadshagen, Berkum, Assendorp en Zuid).

Sponsor

MEC-Muziekschool is al jarenlang bordsponsor bij SC Rouveen. Onder het motto ‘Vernieuwing geeft kracht!’ werd besloten Alvasi Visuele Vorm Vertalers uit Staphorst/Nieuwleusen (ook trouw bordsponsor bij de SC Rouveen) opdracht te geven voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Hierin is men ruimschoots geslaagd. De nieuwe kleurstelling geeft een mooie uitstraling aan het geheel. Naast het reclamebord voro langs het voetbalveld werd ook de verdere huisstijl aangepast, waaronder die van de auto van de school.

Muziek maken

Bij MEC Muziekschool kun je naast de klassieke instrumenten als piano en gitaar, onder andere ook djembé, drum en harp leren spelen. „Weet je waar muziek om draait? Gevoel. Tijdens onze muzieklessen leer je daarom niet alleen noten lezen, maar ook om gevoel te krijgen voor het stuk dat je speelt. Om mooie muziek te maken hoef je namelijk geen ingewikkeld stuk te spelen.”, laat de muziekschool weten. „Een makkelijke melodie met de juiste afwisseling in tempo en dynamiek is net zo mooi. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeur en is het mogelijk om zowel klassieke muziek als rock en pop te leren spelen.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het volgen van muziekles? Kijk dan op de website van MEC www.mecmuziek.nl of neem telefonisch contact op: (0522) 750921.