Schra Badkamers breidt sponsorpakket SC Rouveen uit

Rouveen - Schra Badkamers heeft onlangs een tweetal reclameborden laten plaatsen op de accommodatie van SC Rouveen aan de Korte Kerkweg. Schra Badkamers was al sponsor van het SC Rouveen MC1-team.

Enkele jaren geleden werd het meidenteam MC1 al in een nieuw spelerstenue gestoken. Nu heeft Schra een tweetal reclameborden laten plaatsen op de accommodatie aan de Korte Kerkweg. Na de presentatie van deze borden werd Egbert Schra van het badkamerbouwbedrijf een ‘groen-witte’ handdoek van de supportersvereniging overhandigd.

Kleurenkenners

Egbert weet nog niet of hij deze handdoek zelf gaat gebruiken. Als optie is vermeld dat deze handdoek zeker een plaatsje kan krijgen in de sporttas van zoon Daimen, die vanaf komend seizoen zijn voetbalkunsten gaat vertonen op ‘Het Noorderslag’ in Staphorst. Bij de kleurenkenners onder ons is vast en zeker bekend dat de kleur groen ontstaat door de kleuren geel en blauw te mengen. Of deze groene kleur gewenst is in de kleedkamer van de VV Staphorst moet nog blijken.

Het in Rouveen gevestigde bedrijf van Egbert Schra met een toonzaal in de ‘Pyramide van Staphorst’ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en betegelen van alle sanitaire ruimtes, en tegelvloeren zowel binnen als buiten. De showroom is op afspraak geopend, (06) 57331265.

Meer informatie: www.badkamerbouwschra.nl.