Jeugd van SC Rouveen beleeft warme eerste training

Rouveen - De spelers van JO-19 en J0-17 van de SC Rouveen hebben afgelopen weekend de eerste training als voorbereiding op het nieuwe seizoen onder tropische omstandigheden afgewerkt.

Waar de mussen in Rouveen bijna dood van het dak vielen vanwege de hitte, waren het de spelers van de JO-19 en JO-17 die deze hitte moesten trotseren om de eerste training af te werken op het warme kunstgrasveld in Rouveen.

Zweten

Beide trainers (Joop Schra JO-19 en Erwin Balder JO-17) lieten er geen gras over groeien en lieten tijdens deze eerste training de spelers zweten tijdens de diverse oefeningen. Hierbij werd uiteraard rekening gehouden met voldoende drinkpauzes om het verloren gegane vocht onmiddellijk weer aan te vullen.

Nieuwe spelers

Ook konden beide trainers een aantal spelers begroeten die de overstap naar het desbetreffende team tijdens de zomerstop hebben moeten maken. Sommigen kwamen over vanuit een lager gelegen jeugdteam (JO-17 naar JO-19 / JO-15 naar JO-17), maar ook kon de leiding een tweetal nieuwe spelers begroeten die over zijn gekomen vanuit buurvereniging VV Staphorst.