Metamorfose bij Haarmode Maureen

Staphorst Haarmode Maureen heeft een metamorfose ondergaan. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan het nieuwe interieur van de kapsalon.

,,Het werd hoog tijd voor een ander kleurtje op de muur en van het een kwam het ander. Dat is uiteindelijk een compleet nieuw interieur geworden’’, vertelt eigenaresse Maureen Hakkers. ,,De verbouwing zou oorspronkelijk in mei plaatsvinden, maar door corona hebben we deze uit moeten stellen. Tijdens de verplichte sluiting van acht weken is er wel een stukadoor geweest en hebben we met behulp van alle kapsters toen al geschilderd.’’

Kleur

Twaalf jaar lang was het interieur wit, nu is gekozen voor zwart, goud en warm oranje. ,,Ook hebben we andere verlichting geplaatst, wat een hele warme, maar toch ook stoere uitstraling geeft. Bij de wasunits kunnen klanten nu met de beentjes omhoog en genieten van een heerlijke wasbeurt en hoofdmassage.’’ Kinderen kunnen net als voorheen naar een filmpje kijken tijdens het knippen. Het vertrouwde merk Goldwell is ook een vaste waarde. De uitgebreide productlijn heeft ook producten om het haar thuis te verzorgen en stylen.

Haarmode Maureen heeft een spaarsysteem waarmee automatisch punten worden gespaard voor korting op een behandeling of een product. Afspraken kunnen online gemaakt worden via barberbooking.nl, bjootify.com en via de Facebook-pagina van Haarmode Maureen. Telefonisch een afspraak maken kan ook: 0522-463739.

Coronaregels

In de nieuwe opstelling staan de stoelen ruim uit elkaar en Haarmode Maureen volgt uiteraard de geldende coronaregels van het RIVM. Dat betekent dat klanten hun handen desinfecteren bij binnenkomst en bij klachten hun afspraak moeten afzeggen.