Huidverzorgingsstudio Jacqueline bestaat 25 jaar: ‘Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken’

Staphorst - Bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline valt er vandaag wat te vieren. De salon bestaat 25 jaar. Jacqueline Korterink is voor haarzelf begonnen na het afronden van de vakopleidingen, toen nog vanuit haar ouderlijk huis. Inmiddels zit haar salon alweer 21 jaar aan de Pr. Beatrixstraat in Staphorst.

„Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken. Hoe mooi is het om dit na 25 jaar schoonheidsspecialiste te zijn nog te kunnen zeggen!”, vertelt Jacqueline . Ook laat ze weten dat ze haar ouders dankbaar is voor de kans die ze van hun heeft gekregen om een eigen salon te kunnen starten.

Waardevol

„Ik wil mijn personeel van de afgelopen jaren en het het team waar ik nu mee werk bedanken. We kunnen zoveel van elkaar leren. En niet te vergeten: een woord van dank aan onze klanten. Het vertrouwen dat men in ons heeft, de goede gesprekken, van verdrietig tot blij; dat is enorm waardevol. Kortom, liefde en passie voor mijn mooie vak, de huid en onze klanten, dat is waarom we nu het 25-jarig jubileum van Huidverzorgingsstudio Jacqueline kunnen vieren”, vertelt de schoonheidsspecialiste.

Eigen Magazine

Het jubileum wordt onder andere gevierd door de uitgave van een eigen magazine. „Dat vind ik zo stoer! Ik popel dan ook om de mensen mee te nemen in mijn wereld, met informatie over alles waar ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste mee te maken heb”, vertelt Jacqueline. „Uiteraard is het magazine verkrijgbaar bij ons in de salon, maar ook bij Jan Bloemhof Kapsalon, Zuss&Zij en Jenn Staphorst, Kapsalon Ilona, Switch Mode, Hilleen Mode, Haarmode Maureen, Voetreflexpraktijk Qiflex en Kapsalon Marla.”