Laat je informeren tijdens de workshop Energieneutraal Verbouwen

Staphorst - Plannen om het huis te verbouwen of energiezuiniger te maken? Laat je inspireren tijdens de workshop ‘Energieneutraal Verbouwen’. De workshop vindt plaats op dinsdag 6 oktober van 19.30 tot 21.30 uur bij Hotel Waanders in Staphorst.

Tijdens de workshop komt een energieneutraalcoach vertellen wat er onder energieneutraal verbouwen wordt verstaan en wat daarbij komt kijken. Hij vertelt ook over verschillende maatregelen, kosten en financieringsmogelijkheden. Tijdens de workshop is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de eigen woning. Ook is er een optie voor het opgeven voor vervolgactiviteiten van het project. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om - samen met andere geïnteresseerden - een energieneutrale woning in de buurt te bezoeken.

Gemeente Staphorst

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeente Staphorst samen met vijf andere Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van een huis een stuk eenvoudiger wordt. „Natuurlijk houden we tijdens de workshop de regels van het RIVM rondom het coronavirus in acht. Daarom is vooraf aanmelden belangrijk”, aldus de organisatie.

Aanmelden voor de workshop kan via: www.energieloket-west-overijssel.nl/WorkshopStaphorst