Struinen in de Rouveense tuinen

Rouveen - De Munnikenslag houdt op zaterdag 26 september samen met de dorpsbewoners in Rouveen ‘Struinen in de Rouveense tuinen’. Een rommelmarkt/kleedjesmarkt/kofferbakverkoop bij de dorpsbewoners op de oprit.

Men mag zelf zijn eigen oprit verzorgen door middel van een kleedje, tafel of versiering. „Maak er vooral wat leuks van”, aldus de organisatie. „Wij hebben nu 70 aanmelding in de kern, langs de Oude Rijksweg en de Klaas Kloosterweg West in Rouveen. Er worden leuke spullen aanboden, zoals: kleding, kinderkleding, boeken, accessoires, sieraden en vogelhuisjes, etenswaren en andere schatten van de zolder. De opbrengst van de vogelhuisjes is voor een goed doel.”

Plattegrond

De organisatie zorgt voor een plattegrond die te downloaden is via website. Hierop staat een route aangegeven. „Deze kunt u volgen zodat u geen adres mist. Pak de fiets, maak de tassen leeg en kom gezellig langs om te kijken of jouw mooie schat ertussen ligt”, laat de organisatie weten. „Wij hopen er samen met u een geslaagde markt van te maken!”

De markt wordt gehouden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Deelnemers worden gevraagd zich hier ook aan te houden om zo de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Struinen in de Rouveense tuinen vindt plaats op zaterdag 26 september van 10.00 tot 14.00 uur.

Hou de website en social media in de gaten voor meer info en de plattegrond: www.munnikenslag.nl.