Scouting ‘Gold’n Zende’ houdt een open dag

Nieuwleusen - Al jaren is Scouting ‘Gold’n Zende’ Nieuwleusen actief op hun eigen onderkomen in het kleine stukje bos, gelegen aan de Bouwhuisweg in Nieuwleusen. Om kinderen kennis te laten maken met het scoutingspel houdt de vereniging op zaterdag 26 september 2020 een open huis.

Iedereen die gedesinteresseerd is om eens te komen kijken is van harte uitgenodigd. Scouting ‘Gold’n Zende’ biedt een uitdagende hobby aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze activiteiten zijn tegenwoordig meer dan het scoutingspel wat iedereen kent zoals hutten bouwen, knopen en vuur maken. Zo gaat de vereniging op kamp, doen zij mee aan diverse regionale activiteiten en organiseert zij spannende en leuke spellen voor de jeugdleden.

Divers programma

Iedere zaterdag is er voor elke leeftijdsgroep een opkomst waarbij het hele jaar door een divers programma gevolgd wordt. „Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? Hartstikke leuk! Naast de open dag op 26 september, mag ieder nieuw lid maar liefst 3 keer vrijblijvend deelnemen aan een opkomst om te kijken of hij/zij het écht leuk vindt”, laat de scouting weten.

De leeftijdsgroep 4 tot 7 jaar (Bevers) en de leeftijdsgroep 7 tot 11 jaar (Welpen) hebben iedere zaterdag opkomst van 13.00 uur tot 15.00 uur. De leeftijdsgroep van 11 tot 16 jaar (Scouts) komen van 15.30 tot 17.30 uur samen en de leeftijdsgroep 16 tot 18 jaar (Explorers) van 18.00 tot 20.00 uur.

Vanwege de huidige maatregelen wordt eenieder die geïnteresseerd is gevraagd om zich vooraf op te geven. Dit kan door te bellen met Wendy van Echten via het telefoonnummer (06) 51965872.