OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

Staphorst - Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hierom is er op woensdag 21 oktober een inloopspreekuur met Ov-ambassadeurs in de bibliotheek Staphorst.

Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven Ov-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus. Ouder dan 55 jaar en vragen over reizen met het OV? Kom naar het inloopspreekuur of maak gebruik van het telefonisch spreekuur.

Chipkaart aanvragen

„Wilt u weten hoe u een Ov-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Corona maatregelen in het OV of juist informatie over een passend abonnement als u vaker wilt reizen? Bezoek dan het inloopspreekuur”, laat de organisatie weten.

Het spreekuur vindt plaat op woensdag 21 oktober in bibliotheek Staphorst en duur van 10.00 tot 11.30 uur. Contact opnemen met een OV-ambassadeur kan tijdens het telefonisch spreekuur; van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via (038) 3037010.

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.